Adverteren

Seniorplanet.be is een platform waar veel leuke en interessante artikelen kan vinden die voornamelijk gerelateerd zijn voor de oudere mensen uit onze samenleving. Heb jij een interessant product wat aansluit bij onze doelgroep? We kunnen je helpen! Er zijn diverse manieren om je webshop of website onder de aandacht te brengen. Onderstaand de mogelijkheden.

Advertorial €100, –
Je kunt een advertorial aanleveren met een leuke en inspirerende tekst. De kosten hiervoor bedragen €100, -.

  • De advertorial blijft permanent op de website staan zolang de website online blijft. De volgende eisen worden gesteld aan de advertorial:
  • Artikelen bevatten minimaal 400 woorden
  • De artikelen zijn voorzien van kwalitatieve foto’s welke rechtenvrij zijn. Boetes voor niet-rechtenvrije foto’s worden doorgefactureerd.
  • Artikelen zijn vooral inspirerend of informerend geschreven. Berichten die TE commercieel zijn worden niet geplaatst.
  • Het artikel moet uniek geschreven zijn
  • Er moeten tussenkopjes en / of opsommingen in de tekst opgenomen worden
  • Maximaal twee a drie externe links

Neem dan zeker even met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

* Voor een meerprijs van €30,- schrijven wij het artikel voor je.

Winactie €50, –
Het is uiteraard ook mogelijk om een product ter beschikking te stellen voor een winactie. Om het interessant te houden voor onze community houden we een minimale waarde van €50 – aan van de producten die we mogen weggeven. Daarnaast vragen we een vergoeding van €50, – voor het plaatsen van de winactie

Bannering
Het is uiteraard ook mogelijk om banners te plaatsen op onze website. Wanneer je hierin interesse hebt neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Samenwerking
Zou je graag op een andere creatieve manier met ons willen samenwerken? Neem zeker contact met ons op! We staan altijd open voor leuke samenwerkingen.